Welkom bij de Tuinarchitect van Tuin Creations

Een kennismaking zal u doen inspireren! Creativiteit en professionaliteit zijn twee begrippen die sterk verweven zijn binnen onze werkwijze. TuinCreations zorgt voor een perfecte balans tussen binnen en buiten. Wij maken het mogelijk om de tuin bij nacht als overdag zichtbaar te maken waardoor het lichtplan en beplantingsplan zijn sfeer aantoont. In combinatie van uw wensen en onze creativiteit proberen wij u te verassen met een prachtig 3D-tuinontwerp.

Tjardo Bruinsma

Als klein kind wist Tjardo het al, altijd was hij te vinden in de tuin. Na zijn middelbare school volgde hij de opleiding voor Zelfstandig Vakbekwaam Hovenier. Na Jaren werkzaam te zijn geweest bij een hoveniersbedrijf waar Tjardo veel ervaring heeft op gedaan tot betrekking van ontwerpen en aanleg van tuinen is Tjardo in 2020 zijn eigen weg ingeslagen op het gebied van 3D-tuinontwerpen. Als geen ander weet Tjardo de wensen en de ideeën van de opdrachtgever creatief te matchen in een tuinontwerp. Doordat er veel ervaring is opgedaan in de aanleg van tuinen wordt er met betrekking tot de aanleg van tuinen goed gekeken naar de werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan de keuze van materialen en het beperken van het snijverlies daarvan. Zijn ambitie is het verwezenlijken van uw wensen en ideeën in een 3D-tuinontwerp.

Bij het maken van een ontwerp is het voor ons van belang om te weten welke wensen en eisen u heeft. In combinatie met uw wensen en onze creativiteit proberen wij u te verassen met een prachtig 3D-tuinontwerp. Wat is er nou mooier dan een tuinwandeling maken door uw toekomstige tuin, zowel bij dag in de zon of wanneer het donker is waarbij de tuinverlichting zijn sfeer aantoont.

Benieuwd naar ons portfolio? Tuin Creations heeft onder andere 3D tuinontwerpen gemaakt voor tuinen in Groningen, Leek, Zuidhorn, Roden, Zevenhuizen en Eelde.

Tuin creatie

Groningen